Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ponosni otac

Alen Slavica raznježi se kad ga kći Ema onako mazno i ženski pogleda

Alen Slavica (1)
Foto: Privatni album
1/4
28.11.2011.
u 08:00

Popularni pjevač u 2011. godini požnjeo je nagrade na svim poljima. U veljači je u Skopju slavio 30 godina karijere. U kolovozu je postao otac, a u studenome je dobio nagradu za životno djelo

Pjevač Alen Slavica ovu će godinu pamtiti kao jednu od najljepših u životu. U veljači je velikim koncertom u Skopju proslavio 30 godina karijere. Početkom kolovoza supruga Sandra, kći Arsena Dedića iz njegova prvog braka, rodila je prvu kćer Emu, koja je, raznježi se Alen, u dom Slavica-Dedić unijela samu radost.

Ponosni Gabi i Arsen

– Očinstvo je nešto predivno, nema tih riječi kojima se može opisati osmijeh moje kćeri ili njezin ženski, nekad zaigrani, a nekad i sramežljivi pogled upućen meni. Vrlo je dobra beba. Ovo razdoblje, s nepuna četiri mjeseca najzahvalniji je, Ema uglavnom jede i spava. Malo nas sve muče grčevi, pred nama je i rast zubića, a svi zajedno radujemo se idućem ljetu, Eminom prvom kupanju pred našom kućom u Zaboriću – govori Alen.

Poznati je par dugo pokušavao dobiti dijete pa ne čudi da sad ne propuštaju ni jedan zajednički trenutak, ni jedan Emin mig. Ponosni baka i djed – Gabi Novak i Arsen Dedić – također su, priznaje Alen, preplavljeni emocijama. Jako su se, otkriva Alen, raznježili kad su prvi put na ruke primili svoje drugo unuče. A kad im obitelj Slavica nedjeljom dođe na obiteljski ručak, sreći nema kraja. Gabi i Arsen, govori, rado se igraju s malenom Emom.

Traženiji od Bregovića

Trenuci sreće iz privatnog života popularnog pjevača proširili su se i na profesionalni. S lijepim se vijestima nedavno vratio iz Makedonije. Kao jednoj od najvećih zvijezda bivše države, u sklopu međunarodnog glazbenog festivala “Evrofest” dodijeljena mu je nagrada za životno djelo u području pop-glazbe.

Njegovi hitovi i danas, priznali su mu organizatori, ujedinjavaju mlade i stare generacije. Još se pamti njegov nastup na Ohridu kada je po posjećenosti nadmašio i Bijelo dugme. Alen Slavica i danas ima fanove u Makedoniji. Nagrada mu je uručena na finalnoj večeri uglednog festivala. Zanimljivo je da je upravo na Evrofestu tragično stradali Toše Proeski doživio prvu pobjedu, a na toj su manifestaciji glazbenu karijeru gradili i Kaliopi, Maja Odžaklijevska, Ivana Banfić i mnogi drugi.

Ključne riječi

Komentara 1

SU
Slavonija u Srcu
11:51 29.11.2011.

Bravo za prekrasnu Emu!!! Cestitke mami i tati !!! Alen Slavica.....dugo nisam nista procitao o ovom pjevacu andeoskog glasa ( naravno kad ga se ne gura kroz medije kao ove danasnje instant zvjezdice), ali eto sjetih se mladosti jer samer sam uz njegove pjesme se zaljubljivao i ljubio......ah,bilo davno ,u svakom slucaju jos jednom svu srecu i zdravlje u zivotu zelim Emi,da dobije recimo brata, a za alena.....cekamo album.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije