Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠARMIRAO ih

Bandiću oduzeli titulu pa ga u Sarajevu srdačno dočekali

bandić
klix.ba
06.04.2014.
u 17:04

Sarajlije pokazali da ipak vole zagrebačkog gradonačelnika

Milan Bandić ponovno je iz naizgled izgubljene pozicije izišao kao pobjednik. I to u Sarajevu, čije su mu gradske vlasti zbog medijske izjave koja “miriše” na potporu uspostavi hrvatskog entiteta u BiH nakon samo mjesec dana oduzele titulu počasnog građanina.Kurtoazno su ga, ipak, kao gosta pozvali na dodjelu priznanja ostalim dobitnicima i obilježavanje Dana Grada Sarajeva.

Nemalo su se iznenadili kada je Bandić prihvatio poziv, a da je njegov dolazak u Sarajevo bio pun pogodak, pokazalo se u nedjelju kada je medijskom pozornošću, ali i simpatijama Sarajlija zasjenio sve druge goste i sudionike gradskog praznika. U pratnji popularnog Ćire Blaževića, koji u BiH proživljava tko zna koju trenersku mladost, Bandić je posjetio kardinala Vinka Puljića, reisa Huseina Kavazovića, popio kavu u središtu grada i razmijenio mnogo toplih riječi s građanima.

Srdačno se susreo i s glumcem Emirom Hadžihafizbegovićem koji je proteklih dana javno stao u njegovu obranu od medijskih i političkih napada. No danas Bandića nitko nije napadao. Dapače, u njegovoj blizini pokajnički su se trudili biti i oni koji su u gradskom parlamentu glasovali za povlačenje odluke o dodjeli titule počasnog građanina.

– Nisam bacio koplje u trnje i evo me u Sarajevu, sretan kao malo dijete, sretan, svoj i prijatelj svih triju naroda. Zna narod o čemu se radi, i narod nauči pameti ljude – izjavio je Bandić. HKD Napredak dodijelio mu je i priznanje za doživotnog člana pa se tako, osim kao moralni pobjednik, Bandić iz Sarajeva vraća i s nagradom.

>>Sarajevo: Bandić više nije počasni građanin

Komentara 16

2X
2Xgeneral
19:56 06.04.2014.

došo među svoje!! zašto ne bi bili svi sretni????

DU
Deleted user
21:33 06.04.2014.

bilo bi lijepo kad bi milan postao gradonačelnik sarajeva ili bilo kojeg grada u bosni

KR
kristov
18:08 06.04.2014.

Neka tamo i ostane, nekla ga zacemetiraju umjesto onog Vučka!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije