Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Članica Mense

Ova djevojčica ima samo četiri godine i IQ iznad 145!

Anala Beevers
Screenshot/YouTube
30.07.2013.
u 17:22

Anala je naučila abecedu dok je imala samo četiri mjeseca, a voli zemljopis i zna gdje se nalazi svaka američka savezna država i imena svih glavnih gradova.

Anala Beevers ima tek četiri godine i vjerojatno je inteligentnija od vas, jer ona je nova članica Mense s kvocijentom inteligencije višim od 145, piše News Yahoo.

Malena Anala je nedavno dobila poziv da se pridruži Mensi, društvu ljudi s visokim kvocijentom inteligencije koji na standardiziranom testu inteligencije ostvare rezultat 98 posto ili više od 98 posto.

Anala je naučila abecedu dok je bila samo četiri mjeseca stara, a voli zemljopis i zna gdje se nalazi svaka američka savezna država i imena svih glavnih gradova. Kamo god ide nosi zemljopisnu kartu SAD-a. Malena je svjesna da je inteligentna. - Vrlo inteligentna - kaže Anala. Njezina majka Sabrina Beevers kaže da djevojčica neprekidno ispravlja gramatičke pogreške članova obitelji.

Anala nije najmlađa članica Mense, to je dvogodišnji Adam Kirby iz Londona.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije