Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Doček 2015.

Zbog debelog minusa Trg u Zagrebu poluprazan

zagreb
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/20
01.01.2015.
u 02:52

Najveselije je bilo na Trgu bana Josipa Jelačića gdje se s bine orio rock

Građani koje niske temperature nisu spriječile da najluđu noć u godini provedu na otvorenom zasigurno nisu zažalili zbog bogatog programa koji se nudio u središtu Zagreba. Najveselije je bilo na Trgu bana Josipa Jelačića gdje se s bine orio rock.

Budući da je najluđa noć ujedno bila i najhladnija u posljednjih nekoliko godina, mnogi su vjerojatno odustali od dočeka na otvorenom zbog čega nije bilo gužve u gradu.

Foto: Nina Djurdjevic/PIXSELL

Telefon Blues Band počeo je sa svirkom u 21 sat, a oko 22 sata okupljene je zabavljao Davor Gobac. Potom su uslijedili nastupi Borisa Leinera i Renata Metessija, Jure Stublića i grupe Film, a večer na Trgu zaključio je Jurica Pađen i Aerodrom.

A kako je sve izgledalo pogledajte u galeriji!

>> Pogledajte kamo na doček Nove godine u Zagrebu i Zagrebačkoj županiji

Ključne riječi

Komentara 60

HR
HR4ever
23:05 31.12.2014.

Trg je polu prazan jer je najavljen dolazak druga Josipovica,,,,

MI
mikulan
23:04 31.12.2014.

Nije hladnoća kriva, Pravednika ljudi izbjegavaju!

Avatar japunduša
japunduša
23:34 31.12.2014.

Ma kaj je vama, pa Jura Stublić nije održal niti jedan koncert na ovakvim okupljanjima. Pokupil lovu i nije se pojavil.A onda nekakva opravdavanja,koja nebi porauhalo ni dijete od 5 godina.Kaj mislite da bu danas drugačije?Pa vani je -12 C.To bu bil debeli izgovor. A Josipović? Našel bu se neko ko bu mu se hitil u zagrljaj.Ipak je Zagreb "utvrda" SDP-a.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije