Naslovnica Zagreb Županija

Zagrebačka županija gradovima i općinama dodijelila 20,2 milijuna kuna

U tijeku su i mnogobrojni natječaji namijenjeni poduzetnicima, poljoprivrednicima, obrtnicima, i udrugama civilnog društva
03. rujna 2018. u 15:12 3 komentara 237 prikaza
Zagrebačka županija

Zagrebačka županija gradovima i općinama sa svog područja bespovratno je dodijelila 20,2 milijuna kuna. Od spomenutog iznosa za projekte prometa i komunalne infrastrukture dodijeljeno je 10,3 milijuna kuna, dok je za gospodarstvo, odnosno razvoj poduzetničkih zona i turističku infrastrukturu dodijeljeno 2,2 milijuna kuna. Za projekte u poljoprivredi, takozvane mjere ruralnog razvoja, dodijeljeno je 5,3 milijuna kuna. Za sufinanciranje tehničke pomoći za prijavu projekata na EU natječaje, izradu projektne dokumentacije i provedbu projekata financiranih iz fondova i programa EU dodijeljeno je 2,4 milijuna kuna.

- U tijeku su i mnogobrojni natječaji namijenjeni poduzetnicima, poljoprivrednicima, obrtnicima, i udrugama civilnog društva - rekao je župan Stjepan Kožić, istaknuvši kako su bespovratne potpore Županije ove godine dosegle rekordan iznos od 87,5 milijuna kuna.

Sadržaj omogućila Hrvatska zajednica županija
 

Međimurska županija Međimurska županija Ove godine se u obrazovanje u Međimurju ulaže rekordnih 270 milijuna kuna Osječko-baranjska županija Osječko-baranjska županija Uvodi se zajednička pretplatna karta za prijevoz vlakom, tramvajem i autobusom
Grijanje
UŠTEDA
Sezona grijanja nije gotova: Evo kako uštedjeti

A1 izdvaja za Vas

 • Avatar Hrvatski Vitez
  Hrvatski Vitez:

  Zagrebačka županija gradovima i općinama dodijelila 20,2 milijuna kuna jer kao pravi hrvati su za dijelbu posuđene love spremni.

 • dopizdilomi:

  Koliko ima gradova i općina u županiji?

 • yumamic:

  Županija je besmislica koju treba ukinuti.