Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stabilizacija gradskih financija

Zagreb prolazi bez poskupljenja? Tomaševićeva ekipa spas vidi u rebalansu proračuna

12.06.2021.
u 12:43

Bandićeva pročelnica Mirka Jozić do ‘živog novca’ došla bi, kaže, dugoročnim kreditom za podmirivanje kratkoročnih obaveza

Komentara 2

DL
dvanaest_legija
13:23 12.06.2021.

Bandiću, vrati se!

SI
sisavac
10:34 14.06.2021.

koji spas? od čega? od posla, od investicija? ono što treba napraviti, treba napraviti. nemojmo se zavaravati da će sad na javnim nabavama ponuditelji davati 50% niže cijene, jer se eto jadni hoće dodvoriti novom kralju. radnici u zagrebu imaju daleko veće plaće nego u ostatku države, a to se mora vidjeti i na cijeni radova. cijene materijala otišle su u nebo zadnjih mjeseci, tako da ćete uskoro zazivati bandićeve ugovore i iznose. zagreb je ispremrežen podzemnim instalacijama, ne možeš cijev za prometni znak zabiti kraj ceste, a da ne pogodiš neki kabel, a vi bi da cijena radova bude ista ko u tamo nekim vukomeričkim goricama... dal je stadion u maksimiru gradski, jeste, znači grad će ga obnavljati ili graditi novog, ako dinamo želi pomoći, super, ionak je glavni korisnik, a rezultati zadnjih 15 godina govore da grad mora stadion novi napraviti. dal ulice treba obnavljati, treba, dal javni prijevoz mora biti bolji, mora. dal treba neke nove prometne pravce uvesti, izgraditi, treba. dal treba smanjiti gužve na cestama, treba, kako, učiti od boljih, poskupiti posjedovanje auta, a posebno otežati, čitaj poskupiti, ulazak u centar grada, ima se taxi, tramvaj, autobus, cipele... nema tu puno filozofije, treba raditi, jer kraj godine je blizu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije