Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opremanje ustanova

Za nove klupe, stolce, zahode... u 14 osnovnih škola 8,74 milijuna kuna

OŠ Savski gaj
Marko Prpić/Pixsell
18.03.2016.
u 08:00

Sanacijom će se osigurati kvalitetan boravak djece u učionicama i pratećim prostorijama

Zagrebačke osnovne škole uskoro će dobiti nove klupe, stolce, garderobe, zidne obloge i ostale građevinske elemente koji su dotrajali ili nisu u funkciji.

Grad Zagreb je, naime, jučer objavio javni natječaj prema kojem su za predviđenu cijenu od 8,740.000 kuna bez PDV-a predviđeni građevinsko-obrtnički radovi na sanaciji 14 osnovnih škola diljem grada.

U pozivu na nadmetanje stoji i kako zbog dotrajalosti stolarije, sanitarnih čvorova, garderobe, stropova i podova u dvoranama postoji potreba za njihovom sanacijom i zamjenom, a cilj je osigurati kvalitetan boravak djece i postići maksimalnu funkcionalnost pratećih prostorija.

Zaključenje javnoga natječaja predviđeno je za 11. travnja, kada će se znati i izvođači radova, a potom i konkretnije i rokovi početka i završetka radova. Ustanove koje će se sanirati su OŠ Ivana Cankara, Čučerje, Dobriše Cesarića, dr. Ante Starčevića, Dragutina Tadijanovića, Granešina, Gustav Krklec, Jordanovac, Matije Gupca, Savski gaj (na slici), Tina Ujevića, Vjenceslava Novaka, Vugrovec Kašina i Zapruđe. 

>>OŠ Savski gaj jedina u Zagrebu radit će u čak tri smjene 

Komentara 3

SE
sestrićna
10:29 18.03.2016.

a oni učenici koji ih strgaju neka ih i plate..samo tako je moguće na dulji rok održati inventar u dobrom stanju...

JA
JackBack
08:56 20.03.2016.

Očistite škole i školska igrališta od pijanaca i narkomana (koji su na školskom igralištu kad traje nastava i kad su djeca vani ,postavljaju primjer ponašanja) konkretno u Vrapču (O.Š. grof Janko Drašković) pa onda stavljajte novi inventar.

KO
komilica
09:08 18.03.2016.

ala će se oprati pare

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije