Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAGREBAČKI VELESAJAM

Vjetar stvarao probleme: Odgođena prva projekcija "drive-in kina s razmakom"

Zagreb: Prva projekcija u Drive-in kinu na Velesajmu odgođena zbog jakog vjetra
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/9
14.05.2020.
u 21:23

Cijeli prostor dezinficira se prije i poslije svake predstave. Svi djelatnici cijelo vrijeme nose zaštitnu opremu radi vlastite i sigurnosti svih posjetitelja. Ulaznice se skeniraju beskontaktno.

Odgođena je prva projekcija "drive-in kina s razmakom" na istočnom parkiralištu Zagrebačkog velesajma, koje je trebalo večeras početi s prikazivanjem. Organizatore iz tvrtke Kreativna poslovna rješenja na to je prisilio vjetar koji je povremeno puhao i više od 25 kilometara na sat.

Bilo je to, kažu, prerizično za dva na 15-metarska platna, a sigurnost posjetitelja im je na prvom mjestu. Film "Jučer", rock&roll komedija redatelja Dannyja Boylea, poznatoga po kultnom “Trainspottingu”, koji večeras nije prikazan, na repertoaru je ponovno posljednji dan drive-in kina, koje kod Zagrebačkog velesajma ostaje narednih tjedan dana. Prikazivanje pojekcija filmskih blockbustera nastavlja se sutra i prikazivat će se svake večeri od 21 sat. Sutra su na repertoaru “Brzi i žestoki: Hobbs & Shaw”, deveti nastavak istoimene franšize, u kojem glume Dwayne Johnson, Jasona Statham i Idris Elba, a u subotu je na redu biografska drama “Prvi čovjek” u kojoj pod redateljskom palicom oskarovca Damiena Chazellea slavnoga Neila Armstronga portretira Ryan Gosling. Nedjelja je rezervirana za komediju “Prevarantice”, a potom su na programu “The Shiny Shrimps”, sniman u Hrvatskoj, “Emma”, adaptacija romana Jane Austin, te “Smrtonosni strojevi”, SF avantura iz radionice tvoraca trilogije “Gospodar prstenova”.

Zvuk filma posjetitelji prate putem radijskih aparata u automobilu koji će biti prilagođen privremenoj radijskoj frekvenciji. Ulaznice se kupuju online, ulaz je dozvoljen isljučivo automobilom u kojem je najviše dvoje ljudi, a tijekom projekcije ne smije se izlaziti van, osim u slučaju odlaska na toalet, koji će, pak, biti opremljen sredstvima za dezinfekciju. Cijeli prostor dezinficira se prije i poslije svake predstave. Svi djelatnici cijelo vrijeme nose zaštitnu opremu radi vlastite i sigurnosti svih posjetitelja. Ulaznice se skeniraju beskontaktno. Cijena ulaznice je 100 kuna, vrijedi za dvije osobe, a prihod od ulaznica bit će doniran Kliničkoj bolnici Sestara milosrdnica.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije