Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uskrs

Blagdanski vodič: Evo kako rade dućani i šoping-centri u Zagrebu

Tržnica Utrina
Foto: Borna Filić/PIXSELL
30.03.2018.
u 19:01

Neki će lanci poslovati skraćeno, a tramvaji i autobusi ZET-a vozit će po nedjeljnome rasporedu

Svi koji još nisu kupili namirnice za uskrsni stol, blagdansku košaricu moći će nadopuniti samo danas i sutra, kada su trgovine i šoping-centri u Zagrebu otvoreni po svom uobičajenom radnom vremenu. No, zato će preksutra, na Uskrs, baš svi trgovački lanci biti zatvoreni. Neće raditi ni dućani u velikim centrima, kao ni većina tamošnjih restorana, a kafići će primati goste po skraćenom radnom vremenu.

U ponedjeljak će, pak, šoping-centri Avenue Mall, Arena Centar, Westgate, City Center i Supernova poslovati prema redovitom radnom vremenu, no to ne vrijedi i za trgovačke lance. Konzum i Lidl u ponedjeljak će biti zatvoreni, Sparove i Intersparove trgovine te Kaufland i Tommy radit će skraćeno, a Plodine će biti otvorene prema nedjeljnom radnom vremenu.

Zagrebački je holding izvijestio i kako Tržnice Zagreb neće poslovati ni u nedjelju ni u ponedjeljak, kada će biti zatvorene i Veletržnica i hladnjača. Holdingov pozivni centar na broju 072/500-400 dostupan je od 0 do 24 i za blagdane. Što se tiče Gradskih ljekarni, dežurne će biti one u Aveniji Većeslava Holjevca 22, u Ilici 301, na Trgu bana Josipa Jelačića 3 te u Ozaljskoj 1 i Grižanskoj 4. ZET, koji je već prilagodio svoj vozni red proljetnim praznicima, u blagdanskim danima primjenjuje nedjeljni raspored vožnje.

Tržnica Utrina
1/17

Komentara 2

FR
franjo
19:56 30.03.2018.

Potrošačko društvo nema ništa zajedničkog sa Uskrsom.

Avatar Ronin
Ronin
20:13 30.03.2018.

Sramota. Gdje su sada biskupi i Košić?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije