Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napadnuta obitelj

Ukrao curici štenca, majci joj slomio ruku, svi u tramvaju šutjeli

Džehma Hrustić
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
1/3
02.04.2014.
u 09:14

Mala Bisera čekala je sa psom na tramvajskoj stanici majku. Napadač joj je iščupap psa iz ruke i mirno sjeo u tramvaj. Otac djevojčice vjeruje da se takvo što ne bi dogodilo da nisu Romi.

Mama, mama, ukrao mi je Rizu – plakala je preplašena 10-godišnja Bisera u ponedjeljak oko 17 sati na tramvajskoj stanici na križanju Heinzelove s Vukovarskom. Majka Džehma Hrustić (37) nije previše razmišljala te je potrčala za krupnim muškarcem koji je iz ruku njezine kćeri iščupao tek mjesec dana starog štenca, ušao s njim u “trinaesticu” i mirno sjeo u tramvaj.

Naguravali se

Džehma je ušla u tramvaj i rekla mu neka vrati psića. No muškarac je ustao i napao jadnu ženu. Scena je bila zastrašujuća. Oni su se hrvali, psić je cvilio, a nitko joj od putnika nije, kaže Džehma Hrustić, priskočio upomoć, čak ni kad je povikala upomoć. Gurnuo ju je iz tramvaja. Džehma je pala na pločnik pred svoje šokirano dijete i slomila ruku, a manijak je, prepričava ona mučne trenutke, sa psićem u naručju potrčao prema sljedećoj tramvajskoj stanici, gdje je opet uskočio u isti tramvaj i otišao.

Foto: Daniel Kasap/Pixsell

– Uzeo je maloj psa, plače cijelu noć – objašnjava majka dok se s rukom u gipsu prisjeća bitke s nasilnim otmičarom psa.
Mala Bisera lije suzu za suzom, Riza je bio njen najbolji prijatelj. Štene i ona bili su nerazdvojni. Njena majka sve je prijavila policiji.

Ogorčeni roditelji

Otac djevojčice Rahman Hrustić vjeruje da se takvo što ne bi dogodilo da nisu Romi.
– Uvijek nas Rome tako napadaju, čim vide tamniju put – kaže Džehma Hrustić, ogorčena što ni vozaču tramvaja nije palo na pamet da reagira ili pozove policiju.

>>Drama u tramvaju: Djevojčici ukrao psa, majku gurnuo iz vozila

Komentara 20

AR
arwen35
12:24 02.04.2014.

Pas je maltretiran danima na tom raskrižju na kojem su prosili, mala ga je tamo šutala danima dok je prosila među autima, pas je uzet i udomljen isti dan...a sudeći po slici, sad ima novu žrtvu... Ne opravdavam nasilje, al nekog tko maltretira životinje i ja bi ga nokautirala!

KA
karlito10
12:54 02.04.2014.

ajde neka se spasio,a vi koji ih ne znate i bolje za vas,vjerujte mi nisu nimalo nevinašca kao što se prave,jedni su od gorih cigana!!a ako nevjerujete svaki su dan na relaciji heinzelova-vukovarska pa se uvjerite!!!!

LU
lush666
12:56 02.04.2014.

bravo za nepoznatog napadača koji je jadnu životinju spasio maltretiranja! Svaki dan prolazim tim križanjem i tjeram te "jadne" građane od svog auta, ne znam od kud im pravo da mi kucaju i lupaju po mojoj teško stečenoj imovini. Da ne spominjem da često na sebi imaju skuplju garderobu od mene!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije