Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽI SE POJAČANJE

Tomašević objavio otvorenu poziciju: 'Otvoren je natječaj za iznimno bitan gradski ured'

Zagreb: Gradonačelnik Tomašević predstavio aplikaciju "Mentalno zdravlje"
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/3
15.06.2022.
u 23:15

Kako stoji na službenoj stranici Grada, za poziciju je potrebno stručno znanje magistar, odnosno stručni specijalist struke s područja društvenih ili tehničkih znanosti

Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević na svom je Facebook profilu objavio da je otvoren javni natječaj za pročelnika ili pročelnicu Gradskog ureda za obnovu, izgradnju, prostorno uređenje, graditeljstvo, komunalne poslove i promet. 

- Otvoren je natječaj za pročelnika ili pročelnicu iznimno bitnog gradskog ureda, onog za obnovu, izgradnju, prostorno uređenje, graditeljstvo, komunalne poslove i promet - sve zainteresirane pozivamo da se prijave, a sve ostale da podijele informaciju da ona dođe do što više kvalitetnih kandidata - naveo je Tomašević. 

- Kandidati i kandidatkinje, među ostalim, prijavi moraju priložiti i program unaprjeđenja rada Ureda, koji definira strateški okvir te glavne aktivnosti koje je potrebno poduzeti kroz četiri godine - dodao je. 

Kako stoji na službenoj stranici Grada, za poziciju je potrebno stručno znanje magistar, odnosno stručni specijalist struke s područja društvenih ili tehničkih znanosti, najmanje pet godina radnog iskustva na odgovarajućim poslovima, organizacijske sposobnosti i komunikacijske vještine potrebne za uspješno upravljanje Uredom, poznavanje rada na PC-u.

Kao poseban uvjet navodi se položen državni ispit. Ipak, natjecati se mogu i kandidati koji nemaju položen državni ispit, uz obvezu da ga polože u roku od godine dana od imenovanja.

Pročelnik ili pročelnica imenuje se na period od četiri godine i može biti ponovno imenovan ili imenovana, a služba se zasniva uz obvezni probni rad u trajanju od tri mjeseca.

Više detalja dostupno je OVDJE

VIDEO Gradonačelnik Tomislav Tomašević priključio se biciklijadi

Komentara 7

LU
luckyluke1
00:08 16.06.2022.

Puljak-ivošević. senf-matula... što se pomutilo u glavama dijela birača koji biraju takav ološ , prvijence iz nakaradne parade.

ZV
zvezdomor
23:45 15.06.2022.

Ovoj karikaturi ni profesor Baltazar ne može pomoći

ZJ
Zjako
02:50 16.06.2022.

Znači još zgubidana i uhljeba

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije