Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zimske radosti

FOTO Sljeme zabijelio prvi snijeg, evo kakvo nas vrijeme očekuje idućih dana

Medvednica prekrivena snijegom
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/5
29.11.2021.
u 12:15

Već u večeri i noći doći će do rasta temperature, pa se tako za srijedu očekuju one daleko iznad nule, pa čak i do 11 stupnjeva.

Djele se po društvenim mrežama i svim drugim komunikacijskim kanalima fotogafije snijega koji je preko noći zabijelio kontinentalnu Hrvatsku, a među njima su i Samobor i Medvednica, koja se produbila pod debelim pokrivačem.

No, prema podacima iz Državnog hidrometereološkog zavoda, hladno vrijeme neće dugo ostati u našim krajevima, jer već suta kreće novo zatopljenje. Jutro će biti hladno, prema kao jutros, a dnevna temperatura neće prelaziti četiri stupnja, no već u večeri i noći doći će do novog rasta, pa se tako za srijedu očekuju temperare daleko iznad nule, pa čak i do 11 stupnjeva. 

Foto: DHMZ/Screenshot

Sutra će u Zagrebu biti djelomice sunčano poslijepodne s umjerenom i povećanom naoblakom. Jugozapadni vjetar u postupnom jačanju. Najniža jutarnja temperatura od -5 do -2, a najviša dnevna između 5 i 8 °C. Za četvrtak prognoza najavljuje južinu, kišu i temperature oko 12 stupnjeva, nakon čega slijedi novi val zahlađenja. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije