Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POŽAR U GRAČANIMA

Renato Petek: Gospođi koja se jučer požalila na buku žičare noćas je izgorio auto

Zagreb: Tijekom noći izgorio BMW
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/8
06.05.2021.
u 16:36

Vlasnica automobila je odbila dati komentar

Gospođa koja se jučer novinarima požalila, vlasnica je auta koji su noćas gasili vatrogasci, objavio je na svom Facebook profilu Renato Petek, donedavni skupštinski zastupnik i kandidat za zamjenika gradonačelnika. 

- Gospođi koja je jučer hrabro istupila u medijima i požalila se na buku žičare zbog koje joj je smanjena kvaliteta života, noćas je izgorjelo vozilo ispred kuće, uz samu trasu žičare. Mjerenjem buke građani su, u svojim objektima uz trasu žičara, kod Donje postaje te kod kutne skretnice, utvrdili da je ona iznad zakonom dozvoljenih granica - piše Petek na Facebooku. 

>> VIDEO Buktinja u Gračanima

Može se povezati da se radi o istoj osobi i autu, naglasio je Petek, kad se usporedi snimka izjave koju je gospođa dala novinarima i fotografija izgorenog auta, a u pokušaju da informaciju potvrdimo, do nje smo pokušali doći sami. Ona je, međutim, odbila dati komentar. 

Ključne riječi

Komentara 18

SO
sokol99
17:28 06.05.2021.

Ma koja slučajnost? Auti uvijek planu u gluho doba noći što ne planu preko dana??? I ONDA JE SAMOZAPALJENJE (malo sutra)

MM
mate.matika20
17:13 06.05.2021.

Ako nije slučajnost, pitam se kakva smo vukojebina, kamnenjar, žabokrečina, rupčaga postali ...

DA
Daisy55
17:29 06.05.2021.

Zanimljivo... Na koga će prvo pasti sumnja? E taj sigurno nije...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije