Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
usred noći

Buktinja u Zagrebu: U Gračanima izgorio automobil, vatra zahvatila i nadstrešnicu

Zagreb: Tijekom noći izgorio BMW
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/8
06.05.2021.
u 09:16

Na svom Facebooku vatrogasci su napisali da je noćašnji požar automobila u Gračanima 1892. intervencija ove godine

U zagrebačkim Gračanima noćas je izbio požar na automobilu marke BMW. Zagrebački vatrogasci na svojim stranicama objavili su video intervencije. Na svom Facebooku vatrogasci su napisali da je noćašnji požar automobila u Gračanima 1892. intervencija ove godine, a kako neslužbeno doznajemo, oko 1 sat njima je stigla dojava da je osoba prikliještena između automobila i stupa. Međutim, do njihova dolaska na mjesto nesreće hitna pomoć pobrinula se o prikliještenom te njihova intervencija nije bila potreba. Na terenu je bilo jedno vozilo i šest vatrogasaca.

VIDEO Požar automobila u Gračanima

Na snimci koju su objavili vidi se da je požar zahvatio i nadstrešnicu ispod koje je bio parkiran automobil. Iz PU zagrebačke doznajemo da je dojava o požaru automobila zaprimljena oko 2.30 sati. Požar je izbio u ulici Gračansko Dolje. Na intervenciju su izašli vatrogasci koji su ugasili požar, a ozlijeđenih osoba nije bilo. Očevid je u tijeku.

Foto: Vatrogasna postrojba Zagreb

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar .: Osvetnik Ernesta Fulira :.
.: Osvetnik Ernesta Fulira :.
09:14 06.05.2021.

Jesem mu miša, kak to da se uvijek zapali u gluho doba noci i to iskljucivo crni auto iskljucivo marke Mercedes, Audi ili BMW...? Zakaj se nikad ne zapali Lada ili Renault u 3 popodne..?

KR
kristov
09:43 06.05.2021.

Izgleda da švabo radi loša vozila, kad samo njihova nestanu u plamenu, olimpijski krugovi, trokraka zvijeda i bijeloplavi krug, redovito pune stranice crne kronike. Gračani, kuće, mački koji su "uspješni" čega se god dotaknu, naročito ako je što društveno ili visoke vrijednosti u malim količinama ..

JO
josmalopanestalo
17:21 06.05.2021.

dosade ljudima ti skupi auti pa ih se rješavaju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije