Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Besplatni autobusi

Poseban režim prometa zbog Arena centra i koncerta Lady Gage

arena1
arhiva vl
03.11.2010.
u 18:08

Otvaranje Arena centra predviđeno je za 9 sati ujutro, a koncert Lady Gage počinje u 20 sati

Petak će na Laništu u Novom Zagrebu obilježiti dva događaja koja bi mogla izazvati prometni kolaps u tom dijelu Zagreba.

U jutarnjim se satima, točnije oko 9 sati očekuje otvaranje novoizgrađenog Arena centra koji će tijekom dana, prema procjenama organizatora ali i policije, posjetiti više desetaka tisuća građana.

Istog dana navečer u Areni nastupa Lady Gaga na čijem će koncertu, koji počinje u 20 sati,  biti 17.000 posjetitelja, pa iz zagrebačke policije mole sve posjetitelje da radi stvaranja što manjih gužvi unaprijed uračunaju vrijeme potrebno za dolazak i odlazak, koriste javni gradski prijevoz  te da se pridržavaju uputa policajaca na terenu.

Iz policije također poručuju kako je Arena centar u dogovoru s nadležnim gradskim službama i ZET-om osigurao povećanje broja tramvaja na linijama prema Novom Zagrebu te uvođenje posebnih autobusa koji će u od 9 do 22 sata u petak, subotu i nedjelju prometovati na relaciji istočno parkiralište Zagrebačkog velesajma - Arena centar.

Prijevoz autobusima, kao i parkiranje na tom parkiralištu, bit će besplatni.

 

Ključne riječi

Komentara 1

TA
tania
09:21 04.11.2010.

Kad će više tramvaj uvesti tamo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije