Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šareno, mirisno...

Na Bundeku za 51. Floraart ‘procvjetalo’ 300 tisuća cvjetova, ulaz besplatan

Floraart
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
30.05.2016.
u 08:35

Uz raskošne i maštovite cvjetne dekoracije i kreacije, posebna je pozornost posvećena jeci za koju je uz malo dječje igralište organiziran Floragrad s predstavama. Očekuje se do nedjelje i više od 200.000 posjetitelja, koliko ih je bilo lani

Bundek je do 5. lipnja ponovno u središtu pozornosti Zagrepčana jer se ondje održava 51. Floraart, međunarodna izložba cvijeća. Osim uživanja u raznim cvjetnim dekoracijama, posjetitelji će moći kupiti cvijeće i za svoje vrtove, stanove i balkone, kao i raznu vrtnu opremu.

Posebna pažnja i ove godine posvećena je djeci za koju je uz malo dječje igralište organiziran Floragrad u kom će kazalište Tvornica lutaka svaki dan u 11 i 18 sati izvoditi predstave za djecu. Živ živ živ, Profesor Baltazar, Grašak na zrnu kraljevne, Crvenkapica samo su neki od igrokaza koje će mališani moći pogledati, dok će za one koji više vole priče akademski glumac Dražen Bratulić čitati svaki dan u 17 sati, a vikendom i u 10 sati. Čelnik Zrinjevca Igor Toljan kazao je da se izložba otvara u danas u 13 sati te najavio da će na središnjoj pozornici u 19 sati nastupati klapa Nostalgija.

– Izložba će se moći besplatno razgledati od 9 do 21 sat. Prošle godine imali smo oko 200 tisuća posjetitelja, no nadamo se da bi ih ove godine moglo biti još i više – rekao je Toljan. Na izložbi svoje kreacije predstavlja 214 izlagača iz Hrvatske i inozemstva, a posađeno je između 250 i 300 tisuća raznih sadnica.

Komentara 1

MA
Mare991
15:50 30.05.2016.

Grašak na zrnu kraljevne?!?! Koji dio djetinjstva sam ja propustila

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije