Naslovnica Zagreb ZG Život

Legendarni Studio 54 vraća se 22. svibnja, za najbolje odjevene ulaz besplatan

Studio 54 nakon dulje stanke ponovno će biti obnovljen no sada na drugoj lokaciji - novootvorenom zagrebačkom klubu Johann Franck
07. svibnja 2015. u 13:22 1 komentara 705 prikaza
Studio 54
Foto: Studio 54
Pogledajte galeriju 1/2

Legendarni zagrebački party koji su zadnji put još 2008. radili Tomo Ricov, Boris Kovaček i Neno Martinović se opet vraća. Riječ je o Studiju 54 koji će nakon dulje stanke biti ponovno obnovljen no sada na drugoj lokaciji, ne u Tvornici već u novootvorenom zagrebačkom klubu Johann Franck koji se nalazi na Trgu bana Jelačića 9.

Party će biti obnovljen s puno novih momenata - posebno rađenim kostimima, plesačima i plesačicama, rasvjetom, disco kuglama, balonima, konfetama, videoprojekcijama, retro naočalama kao dar na ulazu.

Organizatori kažu da na partyju očekuju dolazak velikog broja celebrityja te s obzirom da ga dugo nije bilo veliku navalu. Također očekuju da će event osim urbane i alternativne populacije privući i "stariju" populaciju koja ne sluša narodnjake, ali nije ni alternativna te koja zapravo nema pravo mjesto za zabavu u gradu.

Povratak Studija 54 najavljen je za 22. svibnja od 22 sata. Ulaz će biti 40 kuna, a za najbolje odjevene bit će besplatan.

VIP izdvaja za Vas