Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na Zagrebačkoj cesti

Hrabri Zagrepčanin spriječio pljačku benzinske postaje: 'Mladić je držao ruku u džepu...'

Zagreb: Pokušaj pljačke benzinske pumpe INA na Zagrebačkoj cesti
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/3
29.08.2023.
u 16:46

Nisam vidio ima li nož, ali sam nekako procijenio da nema pištolj jer bi se njegov obris ipak vidio, kazao je muškarac D. S. iz Kustošije

Hrabri Zagrepčanin uspio je danas oko 13 sati spriječiti pljačku benzinske postaje na Zagrebačkoj cesti. Muškarac D. S. iz Kustošije došao je natočiti gorivo u taksi kada je primijetio mlađeg muškarca sa šiltericom i medicinskom maskom. Mladić je u prodajnom prostoru tražio novac te vikao djelatnici: "Ovo je pljačka"

- Djelatnica je bila uplašena i zvala je kolegu koji se nije pojavljivao. Mladić je držao ruku u džepu. Nisam vidio ima li nož, ali sam nekako procijenio da nema pištolj jer bi se njegov obris ipak vidio i u džepu - ispričao je Zagrepčanin za 24sata

VIDEO Pokušaj pljačke benzinske pumpe INA na Zagrebačkoj cesti

- Rekao sam mu da idem u automobil po značku, da sam policajac i da ne bude lud jer ću ga uhititi - dodao je muškarac. Nakon toga mladić je, kako dodaje Zagrepčanin, pobjegao.

VEZANI ČLANCI:

Komentara 7

Avatar Tomislav_Šubić
Tomislav_Šubić
21:00 29.08.2023.

'Mladić je držao ruku u džepu...' Možda je samo igrao džepni biljar...

Avatar Vukomerec
Vukomerec
20:38 29.08.2023.

Svaka čast taksistu. Hrabro i dosjetljivo.

DU
Deleted user
20:24 29.08.2023.

a sto nije branio potrosaca od lopova koji naplacuju litru za 1.4 eura.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije