Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šarenilo iz Borova

Dizajnira se kolekcija otkačenih startasica samo za Cest iz d’Best

startasice
Foto: Cest iz d' Best Facebook
1/2
25.03.2016.
u 13:00

Svoje su verzije kultnih tenisica imali InMusic, Pula, Ultram a sad će ih dobiti i ulični festival koji se održava od 26. svibnja do 5. lipnja

Specijalno izdanje poznatih startasica vukovarske tvrtke Borovo bit će tenisice koje će se nositi na 20. međunarodnom uličnom festivalu Cest is d’Best. Prema riječima Martine Tomljenović, voditeljice marketinga Borova, u tijeku su završne pripreme za predstavljanje kolekcije startasica dizajniranih samo za taj zagrebački festival.

– Trenutačno su u izradi modeli kolekcije. Dizajnirano je petnaestak različitih modela od kojih će se odabrati njih nekoliko. Ovo je još jedan primjer suradnje u kojoj festivali podržavaju rad Borova. Cest is d’Best tako slijedi InMusic, Pulu, Vukovar film festival, Ultru, koji su također imali posebne startasice – ističe Martina Tomljenović.

Iz krugova vukovarske tvrtke doznajemo da će modeli startasica za Cest is d’Best imati otkačen dizajn, što je u skladu s uobičajenim festivalskim šarenilom koje će i ove godine, od 26. svibnja do 5. lipnja, preplaviti Zagreb. Popularna manifestacija okuplja oko 700 umjetnika iz petnaestak zemalja koji će pripremiti više od 1000 sati besplatnog programa za sve uzraste.

Kolekcija posebnih startasica, brenda tenisica kojih je tijekom godina proizvedeno na desetke milijuna pari, prodavat će se samo za trajanja manifestacije, i to u festivalskoj kućici.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije