Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
radost i večernji list

Dani Dječjih vrtića počinju pjesmom i plesom u Lisinskom

vrtićanci
Petar Glebov/PIXSELL
24.04.2015.
u 12:39

Mališani iz zagrebačkih dječjih vrtića već tjednima vrijedno vježbaju za veliki događaj 5. svibnja u 18.30 sati. Ulaznica je 40 kuna

Tjednima se već ori pjesma po zagrebačkim vrtićima, pripreme su u završnoj fazi, a mali izvođači uzbuđeno iščekuju svoj prvi veliki nastup u KD Vatroslav Lisinski.

Naime, na inicijativu ilustriranog književnog lista za djecu Radost i Večernjeg lista ove će godine predškolci zagrebačkih dječjih vrtića prvi put imati priliku pokazati svojim sugrađanima kako su uz pjesmu, ples i glazbu rasli i odrasli u sretne i pametne đake prvake. Budite uz njih 5. svibnja u 18.30 sati u Lisinskom i podržite njihov prvi veliki nastup.

– U sklopu 19. Dana dječjih vrtića Grada Zagreba prvi je put prihvaćena inicijativa Večernjeg lista za organizaciju priredbe „Vrtići i zvijezde pjevaju“ u kojoj zvijezde i djeca vrtića grada Zagreba zajedno pjevaju pod umjetničkim ravnanjem dirigenta Zdravka Šljivca i njegova suradnika Gorana Kovačića – rekla je Bosiljka Devernay, voditeljica Odjela za predškolski odgoj.

Uz dječje glasove zapjevat će i zvijezde poput Marije i Ivane Husar, Jasne Palić Picukarić i Eme Gagro, svirat će i čelistica Ana Rucner. Kroz program će voditi poznati glumac Kristijan Ugrina. Ulaznice po cijeni od 40 kuna mogu se kupiti na blagajni dvorane Lisinski i stranici Eventim.hr.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije