Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbunjen u getu

Britanac se zatekao u najopasnijem zagrebačkom kvartu. Komentari su urnebesni

Paul Bradbury
20.02.2024.
u 09:02

Paul Bradbury osvrnuo se na studiju koja je pokazala da je Hrvatska najsigurnija zemlja u Europi kada je u pitanju solo šetnja noću. Napisali su mu tada u komentarima da nikada nije bio u Dubravi pa je otišao provjeriti što se zbiva u zloglasnom kvartu na kraju grada

Koliko je Hrvatska sigurna? Subota je uvečer, a ja sam u najopasnijem kvartu, napisao je iz Dubrave najpoznatiji hrvatski Britanac Paul Bradbury, vlasnik portala Total Croatia News. 

Osvrnuo se hrvatski zet tako na studiju koja je pokazala da je Hrvatska najsigurnija zemlja u Europi kad aje u pitanju solo šetnja noću. Napisali su mu tada u komentarima da nikada nije bio u Dubravi pa je otišao provjeriti što se zbiva u zloglasnom kvartu na kraju grada. 

Večerao je u pizzeriji na zlu glasu, a najčudnije što je vidjeo je društvance koje karta u obližnjem kafiću. 

-Najposnije mjesto u Hrvatskoj je tamo gdje je propuh i hladni kamen- napisao mu je jedan o komentatora. 

-Očito nisi bio u Bibinju- glasio je drugi. 

-Opasno je, ogrni se nečim da ne ozebeš- zaključio je treći. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar rubinet
rubinet
13:44 20.02.2024.

"...a najčudnije što je vidjeo je društvance ..... Vidjeo? To ne postoji. On je vidio. .To je gramatika iz osnovne škole....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije