Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U sklopu bolnice Sveti Duh

Besplatno parkiranje u novoj garaži do 1. veljače

Grad Zagreb
12.01.2021.
u 17:30

Objekt s 477 mjesta na četiri etaže otvorio je gradonačelnik Milan Bandić

Nova garaža s 477 parkirališnih mjesta na četiri etaže otvorena je jučer u sklopu Kliničke bolnice Sveti Duh.

Investicija je to Zagrebačkog holdinga i Grada Zagreba te dio većeg projekta gradnje dnevne bolnice vrijedne više od 200 milijuna kuna. Garaža ima deset punionica za električna vozila, parkirališna mjesta za hibridne automobile, obiteljski parking i mjesta za parkiranje bicikala i motora.
– Na sve četiri etaže je i prirodna ventilacija i ima sve odlike “zelene garaže” – rekao je ravnatelj bolnice Mladen Bušić. Garaža raspolaže i s modernim sustavom za automatsku naplatu i centralno upravljanje koji omogućuje plaćanje parkirališne karte putem SMS-a, ali i putem mobilne aplikacije ZgPark. Ugrađene su i kamere za prepoznavanje registarskih oznaka, čime se korisnicima omogućuje izlazak iz garaže bez prinošenja kartice terminalu.
– Garaža će biti u funkciji i drugih institucija u blizini, tu su i tri vrtića, škola i dom za starije. Ovime smo riješili problem prometa u mirovanju – rekao je gradonačelnik Milan Bandić i zaključio da će do 1. veljače parkiranje ondje biti besplatno.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije