Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Humanitarna akcija

Akcija "Kupite kišobran - pomozite djeci" ovaj vikend na Cvjetnom

plavi kišobran
Foto: Siniša Kanižaj/PIXSELL
1/3
16.10.2010.
u 14:33

Organizatori akcije su građanska inicijativa "Zajedno za Dinamo" kao i humanitarno društvo "Mali Zmaj"

Humanitarna akcija "Kupite kišobran - pomozite djeci", danas i sutra pomoć školarcima slabijeg imovinskog stanje prikupljat će na Cvjetnom trgu.

Organizatori akcije su građanska inicijativa "Zajedno za Dinamo" kao i humanitarno društvo "Mali Zmaj".

- Akcija se održava u centru grada, a ovaj tjedan smo na Cvjetno trgu. Za kraj akcije predviđen je i humanitarni koncert. Detalje ćemo otkriti kroz tjedan dana - rekao nam je Marko Labus, voditelj inicijative "Zajedno za Dinamo", udruženja koji humanitarnim akcijama želi dokazati kako navijači Dinama nisu samo nasilnici. Na javnu percepciju ljubitelja "modrog nogometa" pozitivno žele utjecati prije svega kroz društveno korisni rad.

- Ako skupimo malo novaca onda ćemo dijeliti simbolične poklone djeci po domovima, a ako uspijemo prikupiti malo više onda ćemo krenuti i u konkretne akcije. Ovisi sve o vremenu, no imamo još vremena do 4. studenog - poručila je Martina Leopold, predsjednica humanitarnog društva "Mali Zmaj" koja je pohvalila suradnju s navijačima koji su bili ujedno i inicijatori ove akcije.

Komentara 10

MI
Milkica
14:38 18.10.2010.

@Agramer Piše na drugoj fotki, daj si truda.

MA
MaliZmaj
12:55 20.10.2010.

s obzirom da je administrator obrisao podatke o tome kako kupiti kisobran preko tjedna... potrazite grupu \"Mali Zmaj - humanitarno društvo\" na Facebook-u i pronadjite zeljene informacije

AG
Agramer198
22:57 17.10.2010.

a pošto kišobran?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije