Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Problemi sa staklom

Zrakoplov CA iz Pariza za Zagreb preusmjeren u Muenchen

Croatia Airlines
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
21.12.2016.
u 17:48

– Upućujemo isprike putnicima na poremećaju na planiranom putovanju – kazao je glasnogovornik CA Davor Janušić

Zrakoplov Croatia Airlinesa na liniji iz Pariza u Zagreb preventivno je preusmjeren u Muenchen, pišu 24 sata

– Na redovitom letu CA iz Pariza u Zagreb danas oko 14 sati došlo je do raslojavanja vanjskoga sloja u staklu pilotske kabine zrakoplova Airbus. Zbog toga je zrakoplov preventivno preusmjeren u najbližu zračnu luku, a to je u tom trenutku bila zračna luka Muenchen. Staklo pilotske kabine sastoji se od više slojeva upravo zbog sigurnosnih razloga, a u ovom slučaju došlo je do raslojavanja samo vanjskog sloja. To nije ugrozilo fizičku strukturu stakla, ali je umanjilo vidljivost pilotima. Zbog toga je zrakoplov preventivno preusmjeren. Sigurnost putnika i posade nije bila ugrožena, a u Muenchenu će se obaviti zamjena stakla – kazao je Davor Janušić, glasnogovornik CA.

Dodao je da će putnici do Zagreba biti prevezeni drugim zrakoplovom Croatia Airlinesa. – Upućujemo isprike putnicima na poremećaju na planiranom putovanju – zaključio je Janušić.

>>Pogledajte snimku zbog koje je pokrenuta istraga u Croatia Airlinesu: Učenik-pilot ostao sam u kabini na letu London – Zagreb i naručio kavu!

>>Učenik pilot trebao je prijaviti kapetana koji ga je ostavio u kabini

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije