Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zoran Šprajc:

'Milanović nema političke ambicije, više zarađuje kao konzultant'

Zoran Milanović
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
13.09.2017.
u 07:18

Rekao je da ne želi "potkurivati špekulacije o svojim političkim ambicijama", kaže Šprajc

Zoran Milanović zasad definitivno nema političke ambicije i zadovoljan je poslom konzultanta, otkrio je bivši premijer i predsjednik SDP-a Zoranu Šprajcu, koji je njegove riječi prenio u svojoj emisiji RTL Direkt.

Šprajc je rekao da se Milanović odbio pojaviti u emisiji na temu njegova odlaska iz politike prije godinu dana.

– Zahvalio se na pozivu i rekao da ne želi potkurivati špekulacije o svojim političkim ambicijama koje zasad, kaže, definitivno nema, ali, doduše, nije rekao da ih nikada više neće imati. Zadovoljan je svojim poslom konzultanta, zarađuje više nego u politici i, kaže, to ga zasad posve ispunjava – rekao je Šprajc.

Komentara 135

PR
prajdali100
07:26 13.09.2017.

Tko se može s njim "konzultirati" ? I to jos masno platiti !?Za što je on ekspert?

AP
ante_pustinjak
07:44 13.09.2017.

zašto bi to bila nekakva vijest što je milanče kazao prije godinu dana? to je na razini po prilici ove: manolić dobio malo jače pelene zbog učestalije inkontinencije! čini se da je u pozadini šprajcova nepopularnost. pa se nekako gura u prvi plan. a to da je milančetu unosniji posao s konzultacijama nego s politikom, e to je pak priča za sebe i za vrtićku djecu!

MA
Marko1337
08:33 13.09.2017.

konzultant mafije, samo za to je sposoban, jer je bio loš konobar i prodavavač ususavača. To je jedino gdje je ta bitanga sticala radno iskustvo i to je bilo naš premijer. Na žalost strašne posljedice nikada nećemo sanirati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije