Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesvakidašnje

Zgrabila voditeljicu poslovnice, razoružala 'tigra' i uzela 250.000 kn

splitska banka
Borna Filić/PIXSELL
26.11.2010.
u 15:27

Policija i dalje intenzivno traga za kradljivicom nižeg rasta i punije građe. Na sreću nitko od zaposlenika banke nije ozlijeđen

ZAGREB - Nepoznata žena opljačkala je poslovnicu Splitske banke na zagrebačkom Laništu točno nasuprot Areni Zagreb i olakšala bankare za oko 250.000 kuna, priopćila je zagrebačka policija. Maskirana razbojnica, punašna i visoka oko 160 centimetara, s kapuljačom preko glave, maramom na licu s prorezom za oči, upala je u banku s pištoljem u ruci u četvrtak nešto poslije 18 sati.

Odmah kod ulaznih vrata zgrabila je voditeljicu poslovnice i uperila joj oružje u leđa. Ostalim zaposlenicima, koji su u tom trenutku bili u prostoriji, stala je prijetiti da će ozlijediti voditeljicu poslovnice ako ne učine ono što traži. Nakon što su svi legli na pod, “sredila” je zaštitara (25) iz tvrtke Tigar Cikatić, kojem je naredila da oružje položi na pult. Kada je zatražila novac, voditeljica poslovnice rekla je kolegama neka joj daju sve što traži samo da nitko ne nastrada. Na sreću, nitko od četvero zaposlenih koje je razbojnica prije bijega zaključala u ured nije ozlijeđen.

Tijekom razbojstva od nekoliko minuta razbojnica je, kako su kazali očevici, djelovala uzbuđeno, nije se prestajala tresti pa postoji sumnja da je riječ o narkomanki. S obzirom na to da policija za njom još uvijek traga, u Splitskoj banci odbili su razgovarati s novinarima.

Komentara 17

OB
-obrisani-
21:50 26.11.2010.

@ mamba64 i koja razlika za tigricu? Ubije li je glad i bneimaština ili metem isto ti dođe. Ovako se bar neda nikome j....! Naravno ne podržavam ali.......

JA
jalnus
16:14 26.11.2010.

Tigar?

AM
amarila
16:12 27.11.2010.

Mala debela je dokazala da ima muda!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije