Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trebaju pomoć

Zero je stradao od udarca automobila, pred njim je život i želimo mu pružiti priliku da uživa u njemu

Foto: Udruga Rina
1/3
19.03.2021.
u 22:39

Vlasnici ga nisu vodili veterinaru, odlučili su da njegov život nije vrijedan. Brigu o ozlijeđenom psu preuzela je Udruga Rina, a Zero što prije treba na pregled da se vidi kakve ozljede ima

Zero ima samo dvije godine, a njegovi dosadašnji vlasnici mislili su da imaju pravo igrati se s njegovim životom. Upravo to napravili su kad su odlučili da mu neće pomoći.

– Izgubili smo deset dana u pokušajima nagovaranja da nam daju psa, htjeli su ga ubiti. Kažu da ga je udario auto, ne znamo što je istina. Nisu ga odveli veterinaru ni na običan rentgen. Zero ne kontrolira veliku nuždu, ali sam piški. I dalje je umiljat, veseo i stalno pruža capice prema nama. Traži pažnju i rastopi se od nježnosti kad ga uzmemo u krilo – kaže Marija Jakopanec iz Udruge za zaštitu i promicanje prava životinja RINA koja je preuzela brigu o ozlijeđenom psu. Dodaje kako su doznali i da Zero nije smio ni u kući nakon što je ozlijeđen, da slučajno nuždu ne obavi na pod.
– Ne znamo kakve su ozljede, više ćemo znati nakon pregleda na koji ga vodimo. Tada ćemo znati i ide li na operaciju i kakve su mu šanse. Svjesni smo samo da mu svaki novi dan umanjuje izglede za oporavak. Pred njim je život i znamo da mu možemo pružiti da uživa u njemu – ističe M. Jakopanec.

No, pregled kod veterinara treba platiti, a Udruga nema dovoljno novca. Pomoći im možete novčanim donacijama na račun Udruge (HR1324840081104925854 i HR8123400091110886421, uz naznaku donacija-Zero). Što im sve treba možete pronaći i na njihovoj Facebook stranici.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije