Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otjerala razbojnika

Žena u Hrvatskoj lutriji vikom otjerala razbojnika s pištoljem

loto
AFP
31.03.2010.
u 10:49

Nosio je traperice, tamnoplavi gornji dio trenirke s kapuljačom, na rukama je imao bijele medicinske rukavice, a na očima crne sunčane naočale.

KUTINA - Kutinska policija traga za nepoznatim muškarcem koji je 30. ožujka oko 12.30 sati u poslovnici Hrvatske lutrije u Hebrangovoj ulici u Kutini uz prijetnju pištoljem pokušao počiniti razbojništvo.

Ušao je u poslovnicu i usmjerio oružje prema zaposlenici rekavši kako se radi o pljački i neka preda novac, a tada mu se verbalno suprotstavila 52-godišnja žena koja se u poslovnici nalazila kao stranka.

Počela je vikati na njega što je razbojnika obeshrabrilo te se okrenuo i žurno udaljio iz poslovnice.

Prema opisu, muškarac je bio odjeven u plave traperice, tamnoplavi gornji dio trenirke sa zatvaračem i kapuljačom, na rukama je imao bijele medicinske rukavice, a na očima crne sunčane naočale.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije