Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
porodio suprugu

Žena je rekla 'gotovo je, pukao mi je vodenjak, i bebica je krenula

Ana Ivanković
Foto: HRT Screenshot
08.02.2015.
u 18:32

Ani Ivanković termin za porod bio je 7. veljače, a prema mišljenju liječnice 12. veljače. U subotu ujutro obavila je CTG, no on nije pokazao naznake za porod.

Siniša Ivanković (32) iz Radoboja u Zagorju u subotu navečer porodio je suprugu Anu (31) jer se zbog visokih nanosa snijega vozilo Hitne pomoći nije moglo probiti do njihova doma.

- Ja sam sa ženom bil na njenom drugom porodu u rodilištu, videl sam kak joj je doktor stisnul trbuh, pa sam sad i ja tak napravil. Uopće nije bil nikakav problem - ispričao je otac zdravog dječačića Iana teškog 3950 grama i dugačkog 50 centimetara za 24sata.

Ani je termin za porod bio 7. veljače, a prema mišljenju liječnice 12. veljače. U subotu ujutro obavila je CTG, no on nije pokazao naznake za porod. Kako je beba bila mirna, Ana je otišla doma. No oko 23 sata osjetila je prvi trud. Siniša je kazao da su suprugini trudovi postajali sve češći i intenzivniji. Nazvao je krapinski centar 112 i Zimsku službu, no ralica nije mogla stići prije 2 sata.

- Žena je rekla 'gotovo je, puko mi je vodenjak, bebica je krenula'. Već sam vidio i glavicu. Porodio sam ju bez problema – pojasnio je Siniša koji je sina porodio u 15-ak minuta. Oboje su se prepali jer je Ianu pupčana vrpca bila omotana oko vrata, no Siniša je to uspio srediti. Čak je i oprao djetetovo lice prije dolaska liječnice dr. Snježane Klancir. Ona se sve to vrijeme, piše HRT, pokušala pješice probiti do njihove kuće.

Beba i majka otpremljeni su u zabočku bolnicu gdje je ustanovljeno da je s njima sve u najboljem redu. Bračni par Ivanković ima još dvoje djece, Karla (2) i Antoniju (6) koji su cijeli porod prespavali.

>>Dok je čekao Hitnu da se probije kroz snijeg, sam porodio suprugu!

Komentara 2

OR
Orlando..
19:39 08.02.2015.

Lijepo, bravo za tatu.

Avatar Verona
Verona
23:17 08.02.2015.

Sretno im i dalje bilo u životu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije