Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
beba požurila

Dok je čekao Hitnu da se probije kroz snijeg, sam porodio suprugu!

beba
Foto: Marijan Sušenj/Pixsell
07.02.2015.
u 15:25

Muškarac iz sela u okolici Krapine je u 1.37 sati nazvao 112 i zatražio hitnu pomoć jer mu je supruga dobila porođajne trudove

U noći na subotu muškarac iz Radoboja nedaleko od Krapine sam je porodio svoju suprugu! Naime, muškarac je u 1.37 sati nazvao 112 i zatražio hitnu pomoć jer mu je supruga dobila porođajne trudove, piše zagorje.com.

Put do njihove kuće bio je zameten pa se morala uključiti i zimska služba, a ekipa Hitne medicinske pomoći Krapina do kuće se probijala i pješice. No, kada su došli, žena je već rodila zdravog dječaka. I to uz pomoć svoga supruga.

Majka i dijete su nakon toga prevezeni u rodilište Opće bolnice Bračak i oboje su u dobrom stanju te se oporavljaju.

>> Porodio suprugu u automobilu na Masleničkom mostu

Ključne riječi

Komentara 5

JA
jamanuša
18:33 07.02.2015.

biće da je vodoinstalater s bogatim iskustvom, sam napravi sam porodi tako rade spretni nazdravlje sretno i veselo

JO
johnny64
20:06 07.02.2015.

iskrene čestitke

OS
osica
16:12 07.02.2015.

kakva lijepa vijest. " Novi život se rađa i ne pita za vrijeme " .Svaka čast hrabrom tati. Malenom dobar napredak a mami oporavak . Čestitke i sretno svima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije