Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Facebook u Kutjevu

Žele da bude “policajac” i – ljubavnik

nikolic
07.05.2010.
u 15:33

Na sve koje nisu anonimne odgovorim, i to u popodnevnim satima ili navečer, a ono što je anonimno pročitam i stavim si na znanje. Dolaze i ljubavne te dvosmislene poruke na koje ne odgovaram jer imam svoju suprugu – otkriva Nikolić.

Prvi čovjek Kutjeva Ivica Nikolić jedini među gradonačelnicima i načelnicima Požeško-slavonske županije ima svoj profil na “fejsu”.

 – Na Facebooku imam oko 1200 prijatelja, a dnevno mi na profil stigne i do 20 poruka. Na sve koje nisu anonimne odgovorim, i to u popodnevnim satima ili navečer, a ono što je anonimno pročitam i stavim si na znanje. Dolaze i ljubavne te dvosmislene poruke na koje ne odgovaram jer imam svoju suprugu – otkriva Nikolić. Građani mu se, dodaje, najviše žale na odlaganje smeća na neprimjerenim mjestima i kosidbu trave, no ima i onih koji traže da riješi sporove koji se tiču međususjedskih međa, a stari su više od dvadeset godina.

 – Mnogi očekuju da budem i policajac i sudac, ali to nije u mojoj nadležnosti. Tako je neka žena tražila da odem do njezine susjede i kažem joj da zatvara svoje kokoši jer joj preskaču u dvorište – ističe Nikolić. Za starije i informatički nepismenije nedavno je postavio i svoj sandučić na ulazu u gradsku upravu, u koji mu mogu ubaciti prijedloge, pokude i pohvale. Ondje je osvanulo i pismo učenika područne škole u Poreču, kojim ga podsjećaju na obećanja oko uređenja njihova igrališta.

– Obećao sam da ćemo im na igralištu postaviti klackalice i staviti mreže na golove. Uskoro ćemo to obećanje i ispuniti – zaključuje kutjevački gradonačelnik.

Ključne riječi

Komentara 2

SK
santa klaus
10:15 11.05.2010.

O gužva je u šesnaestercu, Vidošević, Ronko i Nikolić.

SI
sikert
08:23 12.05.2010.

SANTA KLAUS, ajde za Vidoševića i Nikolića lijepi i pametni, ašto si tu utrpao onog podbuhlog, natečenog, matorog Ronka?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije