Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napad u zagrebu

Zbog udaraca sjekirom po glavi završio na intenzivnoj

'CRNA -PULA  SJEKIRA KOJOM JE IZVRSENO UBISTVOI U NOVIGRADU FOTO DSUKO MARUSIC'
Duško Marušić/PIXSELL
08.10.2012.
u 18:45

Damir Š.S. (53) obavljao je radove oko kuće sa 62-godišnjim muškarcem, vjerojatno svojim dobrim poznanikom. U jednom trenutku najvjerojatnije je došlo do svađe, a zatim i fizičkog sukoba, koji je završio prolijevanjem krvi po glavi i vratu

ZAGREB - Zbog nekoliko udaraca sjekirom po glavi i vratu Damir Š. S. (53) u nedjelju ujutro završio je na intenzivnom odjelu KB Sestara milosrdnica. Dogodilo se to u nedjelju oko 9. 30 sati na terasi obiteljske kuće nesretnog Damira Š. S., koji je tada obavljao neke radove oko kuće s muškarcem u dobi od 62 godine, vjerojatno svojim dobrim poznanikom. U jednom trenutku najvjerojatnije je došlo do svađe, a zatim i fizičkog sukoba, koji je završio prolijevanjem krvi po glavi i vratu. Muškarac od 62 godine je pobjegao, a supruga Damira Š. S. pozvala je Hitnu pomoć i policiju, koja je pronašla bjegunca i dovela ga na ispitivanje u službene prostorije. Istraga je i dalje u tijeku.

>> Na mladića bacio pivsku bocu pa nasrnuo na policajca

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar dragovoljac91
dragovoljac91
20:54 08.10.2012.

Gdje je nestala normalna komunikacija među ljudima, svaki dan samo nasilje, svađa, tučnjava i proljevanje krvi. E moj Bože kuda ide ovaj svijet !?

M3
Miške 3
06:56 09.10.2012.

Treba uvesti dozvolu za nošenje sjekire, obavezni liječnički pregled svake 3 godine i kontrola policije te sjekire kod kuče.

TO
Toni50
14:03 09.10.2012.

Da vidimo ali iskreno koliko nas ima normalnih ? 5 % , 3% ili čak 7 % ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije