Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi problemi

Zbog tehničkog kvara zrakoplov CA nije poletio iz Zagreba za Pariz

Croatia Airlines
Borna Filić/PIXSELL
09.10.2013.
u 13:26

Tehnički kvar pojavio se na airbusu 319 Croatije Airlinesa koji je povučen iz prometa te se na njemu obavlja tehnički pregled.

Zbog tehničkog kvara na zrakoplovu otkazan je kasni jutrošnji let iz Zagreba za Pariz, kojem je polazak bio planiran u 8.30 sati, a u njemu je trebalo poletjeti 97 putnika.

Tehnički kvar pojavio se na airbusu 319 Croatije Airlinesa koji je privremeno povučen iz prometa te se na njemu obavlja tehnički pregled.

"Putnicima je u putničkoj zgradi ZLZ-a pruženo osvježenje, a kompanija je u međuvremenu preusmjerila transferne putnike na druge letove kompanije i partnerskih prijevoznika, kako bi im omogućila pravodobni dolazak na priključne letove do njihovih krajnjih odredišta. Preostali dio putnika krenuo je za Pariz drugim zrakoplovom Croatije Airlinesa u 12.20 sati, a slijetanje se očekuje oko 14.15 sati", izvijestili su iz Croatije Airlinesa.

Tvrtka se i javno ispričala putnicima "zbog poremećaja u planiranom putovanju".

>>Nakon polijetanja, avion Dash preventivno vraćen u Dubrovnik

>>Leteći trabant: CA u floti ima šest dasheva, dobri su im samo motori

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije