Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tri godine zatvora

Zbog socijalne pomoći majka tjerala sina da se vozi u kolicima

Sud
13.11.2012.
u 20:37

Žena je varala državu gotovo tri godine, od šeste do devete dječakove godine te ga je u kolicima slala u školu zbog čega je postao predmet šale ostalih učenika.

Britanka je osuđena na tri godine i devet mjeseci zatvora zato što je svome sinu brijala glavu i obrve te ga tjerala da se vozi u invalidskim kolicima kako bi ispalo da je teško bolestan i dobio 85 tisuća funti socijalne pomoći, piše Guardian.

Žena je varala državu gotovo tri godine, od šeste do devete dječakove godine te ga je u kolicima slala u školu zbog čega je postao predmet šale ostalih učenika.

Sin i sam počeo vjerovati da je bolestan

Dobila je novi automobil kako bi dječaka mogla voziti te joj je plaćen odmor na Floridi gdje ga je natjerala da koristi kolica kako ne bi morali čekati u redovima.

Sudac suda u Gloucesteru, Jamie Tabor, je kazao da je dugo vremena mučila sina koji je počeo i sam vjerovati da je bolestan. - To ste namjerno činili kako bi od države dobili što više novca - kazao je majci sudac.

Žena je krivotvorila mnoge dokumente kako bi se domogla pomoći, a na kraju ju je prijavio otac dječaka. Uhićena je te je priznala mučenje djeteta, prevaru i krivotvorenje dokumenata.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije