Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nezavisni hrvatski seljaci u Virovitici danas poručili Vladi RH

Zbog nepravde, prosvjedi bez najave, bilo kada i bilo gdje

Mato mlinarić i seljaci
Dragutin Šantoši
28.02.2010.
u 14:16

Stotinajk seljaka okupilo se uz nesuđenog savjetnika predsjednika Josipovića Matu Mlinarića koji je kazao kako nije imao namjeru Ivi Josipoviću prešutjeti bilo što, pa ni sudske presude od prije dvije godine.

VIROVITICA – Predsjednik Nezavisnih hrvatskih seljaka Mato Mlinarić danas je na tiskovnoj konferenciji ispod gradskog sata u Virovitici potvrdio kako nije imao namjeru Ivi Josipoviću prešutjeti bilo što, pa ni sudske presude od prije dvije godine.

Mlinarića je u Virovitici došlo podržati stotinjak seljaka iz Virovitice i okolice, pa se Mlinarić osvrnuo i na aktualno smanjenje državnih poticaja za 40 posto.

– Od ovog trenutka Nezavisni hrvatski seljaci daju si za pravo, da bez najave MUP-u, u bilo kojem trenutku i bilo gdje, blokiraju sve prometnice, jer se u ovim prosvjedima radi o egzistenciji seljaka koji, zbog nepravednog odnosa Vlade RH prema njima, više ne mogu preživjeti niti državi plaćati poreze, poručio je Mlinarić

 

Komentara 20

TN
tamo-neka
14:38 28.02.2010.

rokaj bato... vrijeme je da se krene s čišćenjem i dekontaminacijom države, hehe..

HS
H.S.S.-Seljacka Buna
22:58 01.03.2010.

10h; Nemoj stvari mijesat sa Pojmom! Jasam siguran da znas o cemu se radi ali se suprotivis onima koji su dignuli glas i aktivirali se za rijesenje problema koje im je nanijela ova korumpirana vlada a ti si sigurno jedanigurno jedan od zadovoljnih pase ne bunis zalosno da ima takovih Hrvata koji nepomazu onima kojim treba pomoc.

HS
H.S.S.-Seljacka Buna
01:06 01.03.2010.

baca 45;Bravo i posteno ! Sa ovakovim izjavama kao baca45 se netrebamo sramiti ulaskom u prsvjede za bolju nasu dragu Hrvatsku. Nemojmo prpustiti kad nas Hrvatsa zoe !ad nas Hrvatsa zoe !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije