Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dolijali bombaši

Zbog napada bombama na IKEA-u, uhićena dvojica Poljaka

ikea
08.10.2011.
u 15:20

Adam K. je radio na managerskim pozicijama u nekoliko velikih kompanija. Mikolaj G. ima policijski dosje zbog umiješanosti u preprodaju droge, stoji u priopćenju policije.

Dvojica muškaraca uhićeni su na sjeverozapadu Poljske zbog sumnji za su odgovorni za cijeli niz eksplozija u Europi, za što su iznudili od poznatog švedskog trgovačkog lanca IKEA-e 6 milijuna eura.

Uhićenje Adam K. i Mikolaj G. u Poljskoj odradili su policajci iz Središnjeg istražnog ureda , koji su se o okončanju ovog posebice za IKEU nemilog događanja u posljednjih nekoliko mjeseci, oglasili I u javnosti.

Adam K. je radio na managerskim pozicijama u nekoliko velikih kompanija. Odlično govori četiri strana jezika i ima veliko stručno i informatičko znanje.  Mikolaj G. ima policijski dosje zbog umiješanosti u preprodaju droge, stoji u priopćenju policije.

Bombe manje snage opremljene satnim mehanizmima eksplodirale su 30. svibnja u trgovinama IKEA-e u Belgiji, Francuskoj i Nizozemskoj. U eksploziji na odjelu kuhinjskog pokućstva u jednoj trgovini toga lanca u Dresdenu u Njemačkoj dvije su osobe I ozlijeđene.
Početkom rujna policija je evakuirala IKEU u Pragu nakon što je uočena pošiljka s eksplozivom u njezinoj blizini.

Ključne riječi

Komentara 49

OB
-obrisani-
15:57 08.10.2011.

fuj, talibani jedni Poljski........ mora da su na islam prešli

OD
odmah
16:26 08.10.2011.

alčak :gdje živiš o čemu pišeš taliban moždana vijuga

BU
bubica5
15:48 08.10.2011.

jer to ona firma sto ima ocajan nametaj za skupe pare

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije