Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Bamboo Azue'

Zbog melamina s tržišta povučen set za jelo iz Kine

laboratorij
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL, Josip Regović/PIXSELL
29.07.2019.
u 18:47

Proizvod nije u skladu s Uredbom Europske zajednice br.1935/2004 o materijalima i predmetima koji dolaze u dodir s hranom.

Ministarstvo poljoprivrede u ponedjeljak je izvijestilo potrošače da je s tržišta povuklo set za jelo "Bamboo Azue" podrijetlom iz Kine, zbog utvrđene migracije melamina.

"Ministarstvo poljoprivrede obavještava potrošače o opozivu proizvoda 23987 Babymoov set za jelo 'Bamboo Azur', A005510 i 23988 Babymoov set za jelo 'Bamboo Peach', A005511, podrijetlom iz Kine, zbog utvrđene migracije melamina", priopćila je Hrvatska agencija za poljoprivredu i hranu.

Distributer tog proizvoda je kineska tvrtka TAIZHOU DO-IT IMP. & EXP. CO. LTD, uvoznik je francuska tvrtka BABYMOOV GROUP, a na hrvatsko tržište ga stavlja tvrtka MEDIA COMMERCE iz Zagreba.

Proizvod nije u skladu s Uredbom Europske zajednice br.1935/2004 o materijalima i predmetima koji dolaze u dodir s hranom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije