Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tablete

Ministarstvo s tržišta povlači dio serije Alpha Stronga

tablete
Foto: Frank May/DPA/PIXSELL
15.02.2019.
u 15:57

Ministarstvo poljoprivrede izvijestilo je u petak da se s tržišta povlači dodatak prehrani ALPHA STRONG tablete od 340mg

Ministarstvo poljoprivrede izvijestilo je u petak da se s tržišta povlači dodatak prehrani ALPHA STRONG tablete od 340mg, Indonezijskog proizvođača, u blister pakiranju s dvije tablete, zbog prisutnosti nedopuštenih tvari sildenafila i tadalafila u proizvodu.

ALPHA STRONG tablete 340mg koje se povlače su - LOT broja ASTL 29, najbolje upotrijebiti do 05/2022. i LOT broja ASTL 21, najbolje upotrijebiti do 04/2022.

Iz Ministarstva ističu da prisutnost sildenafila i tadalafila nije dopuštena u proizvodima koji su odobreni kao dodaci prehrani.
 Proizvođač ALPHA STRONG tablete 340mg je DAYA SAPTA TOENGGAL Co. Ltd., Indonezija, a stavljaju ga na tržište Terra – Lab d.o.o., Zagreb i Elysium pharma d.o.o., Zagreb. Detaljniji podaci o opozivu proizvoda dostupni su na web stranici https://alphastrong.hr/ u vlasništvu Elysium Pharma d.o.o.

>>Prosvjed ispred Ministarstva

 

Komentara 1

DU
Deleted user
20:13 15.02.2019.

Baaaš ste dobro zapakirali plačeni oglas!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije