Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Zar smo živjeli u urbanoj idili da imamo tako malo strpljenja za Tomaševića

13.10.2022. u 00:07

Od činjenice da su kante, zbog kojih je naš glavni grad davno ponio pogrdni nadimak Kantograd, u centru nestale s ulica, važnije je što se inkomodira građane i traži da svoje smeće iznose između 20 i 22 sata.

Komentara 11

CR
cropress1
06:36 13.10.2022.

samo u zg ulicni profesionalni prosvjednik sto znaci dobro placen i to od ekstremno zelenih iz njemacke postane gradonacelnik...sto je naravio nista sto ce napraviti i manje od toga...zaduzio zg za 250 000 000 € sa visokim kamatama i u zalog dao vrijedne nekretnine..a kamate su zarada stranih banaka...gdje odlaze smece na jakusevac..zakonito ...nije....za spalionicu otpada nije ni cuo...pa do sada nije nista ni radio....ideolog nicega..

GB
Gavrlio bez principa
06:18 13.10.2022.

Obnovu je pokrenuo pokojni gradonačelnik Bandić. Sadašnji gradonačelnik Tomašević je u godinu i pol mandata: dva puta obojao klupu u dugine boje, postavio dvije betonske tegle u staru Vlašku i uveo vrećice.

DL
Dvanaest__legija
08:08 13.10.2022.

U cijelom Zagrebu iz pretrpanih kontejnera plastika pada po ulicama. Građani su prisiljeni doma držati vreće i stanove pretvarati u smetilišta, a odvoz miješanog otpada je drastično poskupio!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije