Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAUMATIČNO DJETINJSTVO

Zagrepčanka otkrila pakao koji je proživjela: Otac joj silovao sestru i zlostavljao majku, dečko tražio da pobaci

Zlostavljanje
Foto: Ilustracija/Davor Javorović/PIXSELL
08.03.2019.
u 09:50

Tvrdi da je otac bio kratko u zatvoru i da su mu, nakon izlaska iz zatvora, odlazili u posjete tijekom praznika.

Zagrepčanka (26) imala je teško djetinjstvo zbog čega je završila u sustavu socijalne skrbi. Na njenu žalost, težak period nije završio ni kada je izašla iz sustava i zatrudnjela.

Što je sve prošla kao dijete, ali i odrasla žena, otkrila je u ispovijesti portalu Vijesti.hr.

– Dvadeset godina bila sam dijete u sustavu socijalne skrbi. Mnogi se pitaju zašto 20 godina? Pa, evo iskreno. Dok sam bila dijete, otac mi je otišao na ratište te se vratio u obitelj kao drukčiji čovjek jer smo u periodu rata izgubili jednu sestru od leukemije. Bio je vidno razočaran i promijenjen, a tada su krenule i njegove promjene ponašanja prema mojoj majci i nama, djeci – početak je njezine priče.

Piše kako je otac zlostavljao njenu majku koja je to trpjela tri godine nakon čega je počinila samoubojstvo. Zagrepčanka navodi kako je otac silovao njenu sestru nakon što je u stan ''došao drogiran i pijan''.

Tvrdi da je otac bio kratko u zatvoru i da su mu, nakon izlaska iz zatvora, odlazili u posjete tijekom praznika. Tada je otac pokušao silovati i nju, no spasio ju je stariji brat.

S 18 godina pronašla je dečka i ostala s njim trudna, no on je želio da pobaci dijete. Tada je ušla u novi pakao. 

– Kreću prijetnje i molbe da pobacim dijete. Opet  počinje zlostavljanje i narušavanje psihičkog zdravlja. Počeo me udarati, prvo u kući svoje majke. Jednom je digao i nož na mene kada je pijan došao kući. Majka koja ga je zanemarivala i zbog koje je prosio, tad mu je odlučila biti podrška. Od tog dana tukao me je gdje je stigao – u kući, parku, na ulici.... Ljudi su gledali i šutjeli. Ruku mi je slomio kada sam bila trudna – stoji u pismu, prenosi portal Vijesti.hr.

Tvrdi i da je Centar za socijalnu skrb radio sve da joj oduzmu djecu i da su "maltretiranja prestala zahvaljujući tetama u domu i sadašnjem suprugu".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije