Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
statusi na facebooku

Zadar: Policija pronašla oružje u stanu mladića koji je prijetio papi

\'Pope Benedict XVI waves during his weekly general audience on January 12, 2010 at Paul VI hall at The Vatican.  AFP PHOTO / ALBERTO PIZZOLI \'
AFP/PIXSELL
28.05.2011.
u 11:47

Policija je zaključila da mladićeve prijetnje nisu ozbiljne. Prilikom pretrage u stanu su pronašli oružje koje pripada mladićevom ocu.

Zadarska policija pretražila je dom 22-godišnjeg mladića iz Zadra jer je na svom Facebook profilu ostavio poruke "koje bi se mogle protumačiti kao prijetnje" papi Benediktu XVI.

Policija je zaključila da mladićeve prijetnje nisu ozbiljne, te protiv njega nisu podnijeli nikakvu prijavu. No, prilikom pretrage, u stanu su pronašli jednu automatsku pušku, pištolj marke Makarov, pištolj marke CZ i 273 komada streljiva. Utvrdili su da oružje pripada njegovom 47-godišnjem ocu koji je dobio kaznenu prijavu zbog nedozvoljenog posjedovanja oružja.

Komentara 58

MA
marsonn
03:04 29.05.2011.

Da li ste znali, da papa ide u posjet državama na njihove troškove? Njemu reklama a nama račun.

OB
-obrisani-
12:31 28.05.2011.

jbt...kamocemo se nije salio....

OB
-obrisani-
00:51 29.05.2011.

omiljena papina grupa.....becki djecaci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije