Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traje do 5. siječnja

Zabava za klince uz "Odmorko": Zimski praznici uz streljaštvo, kuglanje, šah i klizanje

Zagreb: Penjanje u dvorani Boulder zona
Foto: IME I PREZIME(dezurni student)/PIXSELL
1/4
27.12.2023.
u 15:41

Blagdansko izdanje popularnog programa besplatnih sportskih aktivnosti "Odmorko" počinje danas, a do 5. siječnja guštat će se u plivanju, sportskom penjanju, nogomet...

Slobodno plivanje te klizanje, mačevanje, streljaštvo, plesovi, šah i kuglanje samo su neki od sportova u kojima se školarci od danas mogu besplatno okušati i to na nekoliko lokacija u metropoli. Naime, zagrebački Školski sportski savez i ovog je puta pripremio bogat program sportskih aktivnosti, poznat i pod nazivom "Odmorko", koje će se provoditi tijekom zimskih školskih praznika.

Sve do 5. siječnja plivači tako svoje plivačke tehnike mogu usavršiti na Zimskom plivalištu Mladost te bazenu Jelkovec, gdje će se, kao i na bazenima u Utrini, Iveru te na Sveticama, uživati i u aktivnostima slobodnog plivanja. Na Mladosti će se vježbati i vještine skokova u vodu, a prema kućnom redu bazena, na sve je aktivnosti obvezno donijeti kape te papuče.

VEZANI ČLANCI: 

Zimske radosti uz mnogima omiljeno klizanje školarce očekuju pak u Sportsko-rekreacijskom centru Šalata te na Zagrebačkom velesajmu, a oni avanturističkog duha mogu se okušati i u sportskom penjanju u prostorima penjačkog kluba "Art rock" na trećem katu trgovačkog centra Prečko.

Koliko su vješti u šahu osnovnoškolci mogu provjeriti u Gajnicama, u prostorima Osnovne škole Dragutina Domjanića, a zabave neće nedostajati ni u kuglanama Ponikve u Kozjačkoj 50, Pongračevo u Klanječkoj 37, Grmoščica u Ilici 298 te onoj u Kranjčevićevoj 2, gdje radionice ove sportske vještine organizira zagrebački Kuglački savez.

VEZANI ČLANCI: 

Preciznost će se pak testirati od 2. do 5. siječnja na radionicama streljaštva u Domu sportova, a zagrebački Mačevalački savez sprema i radionice mačevanja koje će se održavati u prostorima Velesajma.

U sklopu zimskog izdanja "Odmorka" u prostorima OŠ kralja Tomislava, OŠ Jelkovec, OŠ Iver te OŠ Gustava Krkleca organizira se i popularna "Zgombaonica", u sklopu koje će se osnovnoškolci moći okušati, među ostalim, u ekipnim sportovima kao što su rukomet, nogomet i košarka, a na programu su i atletika, ples, planinarenje, orijentacijsko trčanje, boćanje te biciklizam. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije