Naslovnica Vijesti Svijet

Wulff prijetio Bildu zbog članka o njegovu zajmu

Najava članka Wulffa je toliko razbjesnila da je na servisu govorne pošte urednika lista ostavio poruku u kojoj je prijetio da će tužiti list odluči li se objaviti članak.
03. siječnja 2012. u 18:39 3 komentara 3 prikaza
Christian Wulff
Foto: reuters

Njemački predsjednik Christian Wulff našao se pod velikim pritiskom javnosti koja od njega traži objašnjenje o zajmu koji je od supruge jednoga bogatog biznismena primio kako bi sagradio kuću.

Riječ je o iznosu od 500.000 eura o kojem je sredinom prosinca pisao list Bild. Najava članka Wulffa je toliko razbjesnila da je na servisu govorne pošte urednika lista ostavio poruku u kojoj je prijetio da će tužiti list odluči li se objaviti članak.

Iako se predsjednik kasnije ispričao zbog svoga postupka i dobio potporu kancelarke, pritisak javnosti ne smanjuje se. Taj skandal mogao bi ozbiljno naštetiti i Angeli Merkel koja je podržala Wulffovu kandidaturu.

VR Pole
EU FONDOVI
“Odlučili smo spojiti virtualnu stvarnost s turizmom i ponuditi svima pogled u prošlost”
 • zveket:

  švapski Čačić

 • dzukaficuka:

  Bas tako Svapski KRADIMIR jebote sto su ove Svabe Demokracka zemlja jao .Pa sad mi je sve jasno zasto Jansa nije kriv he he he.I nije primijo mito od 20 milijuna eura mito nego od 120 milijuna eura Zslo sud ... prikaži još! je u pravu teretili ga za 20 on je uzeo 120 i onda je to po EU normi normalno da nije kriv kapisi

 • Avatar ReTuRn Of ThE AlieN
  ReTuRn Of ThE AlieN:

  Pa zar tako nije i naša veleizdajnička sramota od bivšeg predsjednika, Mesić postupio? Zar mu nije \'prijatelj pozajmio\' 2 milijuna kuna? Samo što je kod nas Mesić i dalje uvažavana i rado viđena ličnost u javnosti, umjesto da je u zatvoru.