Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Afera
Povratak na članak

Wulff prijetio Bildu zbog članka o njegovu zajmu

Najava članka Wulffa je toliko razbjesnila da je na servisu govorne pošte urednika lista ostavio poruku u kojoj je prijetio da će tužiti list odluči li se objaviti članak.

Komentari 3

ZV
zveket
23:30 03.01.2012.

švapski Čačić

VL
DZ
dzukaficuka
00:46 04.01.2012.

Bas tako Svapski KRADIMIR jebote sto su ove Svabe Demokracka zemlja jao .Pa sad mi je sve jasno zasto Jansa nije kriv he he he.I nije primijo mito od 20 milijuna eura mito nego od 120 milijuna eura Zslo sud je u pravu teretili ga za 20 on je uzeo 120 i onda je to po EU normi normalno da nije kriv kapisi

VL
Avatar ReTuRn Of ThE AlieN
ReTuRn Of ThE AlieN
01:44 04.01.2012.

Pa zar tako nije i naša veleizdajnička sramota od bivšeg predsjednika, Mesić postupio? Zar mu nije \'prijatelj pozajmio\' 2 milijuna kuna? Samo što je kod nas Mesić i dalje uvažavana i rado viđena ličnost u javnosti, umjesto da je u zatvoru.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.