Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zima ne popušta

Izdan crveni alarm! A snijeg će i dalje padati, čak i na obali

Snijeg u Sisku
Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL
1/2
10.02.2018.
u 19:31

Sutra će biti djelomice sunčano, ujutro i ponovno potkraj dana u unutrašnjosti uz moguću maglu

Zima je napokon pokazala svoje zube, a hladno vrijeme nastavit će se i idućih dana.

Sutra će biti djelomice sunčano, ujutro i ponovno potkraj dana u unutrašnjosti uz moguću maglu. Povremeno oblačnije uz mogućnost slabih oborina bit će u Slavoniji, gorskoj Hrvatskoj i na južnom Jadranu.

Jutarnja temperatura kretat će se od -6 do -1, na Jadranu uglavnom od 1 do 6, a najviša dnevna bit će od 0 do 5, na Jadranu 7 do 12 stupnjeva Celzijevih, izvijestio je DHMZ.

Iako će nedjelja uglavnom biti suha, u ponedjeljak se već očekuje snijeg u središnjoj Hrvatskoj, gorju, a moguć je i na sjevernom Jadranu.

Foto: Screenshot/reuters

U utorak će biti većinom oblačno sa snijegom, uz stvaranje novog snježnog pokrivača, i to ne samo u gorju nego i u nizinama, piše HRT u svojoj vremenskoj prognozi. U srijedu postupan prestanak oborina i razvedravanje sa zapada, a u četvrtak i petak djelomice sunčano i uglavnom suho.

Na Jadranu je u ponedjeljak očekuje naoblačenje s kišom, uglavnom u drugom dijelu dana. U utorak promjenljivo oblačno, povremeno s kišom, pa i u obliku obilnijih pljuskova praćenih grmljavinom. Na sjevernom dijelu puhat će bura, a na južnom jugo i južni vjetar. U srijedu djelomice sunčano, a malo kiše još može pasti na krajnjem jugu.

Meteoalarm je pak danas izdao crveno upozorenje za područje Velebitskog kanala jer će puhati jaka i navečer mjestimice olujna bura te se očekuju udari vjetra do 140 kilometara na sat.

Snijeg u Sisku
1/19

Komentara 23

DU
Deleted user
20:19 10.02.2018.

Jel se crvenite od srama što ste postali od ozbiljnih novina karikaturalno žutilo?

Avatar Blond Beast
Blond Beast
20:16 10.02.2018.

Vrhunski članak!Komplimenti autoru.

PR
pritiskovic
21:35 10.02.2018.

Crveni alarm? Nuklearni rat se najavljuje crvenim alarmom....toliko o meteo senzacijama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije