Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhićen trojac

Vodnjanca nasilu odveli u šumu, napali ga i prijetili mu pištoljem

šuma
DPA/PIXSELL
11.07.2013.
u 17:50

U pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske jučer su privedeni 34-godišnjak iz Vodnjana i 26-godišnjak iz Pule. Danas će biti priveden i 28-godišnji Puljanin.

Muškarca iz Vodnjana (34) i dvojicu mlađih Puljana, 26-godišnjaka i 28-godišnjaka, policija je uhitila zbog otmice 32-godišnjaka iz Vodnjana u ponedjeljak poslijepodne. Osumnjičeni su zbog kaznenog djela protupravnog oduzimanja slobode i nakon kriminalističkog istraživanja predani su pritvorskom nadzorniku. U četvrtak je, potvrdili su u PU istarskoj, trojac ispitan u Državnom odvjetništvu koje će tek odlučiti o daljnjem postupanju prema osumnjičenicima – hoće li za njih predložiti određivanje istražnog zatvora ili ih pustiti na slobodu uz mjere opreza, primjerice zabranu približavanja oštećenom.

Trojicu muškaraca sumnjiči se da su u popodnevnim satima u ponedjeljak Vodnjanca nasilu iz ugostiteljskog objekta u Galižani odvezli u šumu na području toga mjesta. Ondje su ga fizički napali i prijetili mu pištoljem. Nasreću, tek je lakše ozlijeđen. Pretpostavlja se da je otmicu sam prijavio policiji. Druge pojedinosti o događaju policija zasad ne priopćava, potvrđuju tek da je istraga u tijeku kako bi se utvrdile okolnosti i rasvijetlio motiv otmice.

>>Provalili im u stan, napali nožem i šipkama pa ženu oteli

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije