Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIVEDENI SU

Vlasnik vikendice zatekao dvojicu provalnika u krađi, ovi ga napali i bacili u vodu

kosnica
Maja Santosi/PIXSELL
30.08.2021.
u 10:39

Jučer su dovedeni na Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu i sucu istrage Županijskog suda u Varaždinu koji im je odredio istražni zatvor u trajanju od mjesec dana

U blizini Gornjeg Kuršanca u Međimurju na otočiću na rijeci Dravi dvojica su provalila u vikendicu i baš kad su na terasi razvrstavali plijen, naišao je vlasnik objekta.

Pokušao je pobjeći, no provalnici su ga sustigli, fizički napali i bacili u vodu! Ukrali su mu ruksak u kojem su se nalazile njegove osobne stvari. Vlasnik je uspio pobjeći na obalu rijeke i pozvao pomoć. Zadobio je lakše ozljede.

Policija je brzo privela dvojicu mlađih muškaraca u dobi 25 i 20 godina koji se dovode u vezu s  kaznenim djelima. Obavljena je i pretraga doma te drugih prostorija koje koriste i pronađen je dio ukradenih stvari.  Uhićeni su zbog razbojništva i teške krađe.

Jučer su dovedeni na Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu i sucu istrage Županijskog suda u Varaždinu koji im je odredio istražni zatvor u trajanju od mjesec dana. 

VIDEO Milanović: Mjere više nemaju smisla, ja bih radio kao Švedska

Ključne riječi

Komentara 4

AI
Ante III
13:48 30.08.2021.

Kaznit ih 5 g. zatvora za primjer drugima. Dok sve budu kazne preblage,nece se nista promjenit

AV
Avimm
11:01 30.08.2021.

Jednostavno pitanje,,,sto bi se desilo i bilo da je taj covjek bio naoruzan ????dali bi cigani kazali mi smo , manjina,,zato je pucao

AI
Ante III
14:07 30.08.2021.

Treba nam zakon ko u Texasu .Prvo pucas onda pitas tko ide.Vise nece bit krada

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije