Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOM & VRT

Vlasnik polja konoplje: Morat ću uništiti stabiljke vrijedne 20.000 €

industrijska konoplja,portal
Davor Puklavec/PIXSELL
03.10.2013.
u 18:40

Industrijska konoplja nije droga i legalna je za sadnju kod nas i u mnogim zemljama. Razlika između nje i indijske konoplje je u količini THC-a, tetrahidrokanabinola, glavne psihoaktivne tvari

Vlasnik najvećih polja industrijske konoplje u Hrvatskoj, Josip Plavec iz Velike Gorice ove godine tom je biljkom zasadio 41 hektar površine. Očekuje da bi žetva mogla dati bar jednu tonu po hektaru, iako su kasnili sa sadnjom zbog birokracije. Tako počinje priču o konoplji, biljci koja se vraća na velika vrata u sve više zemalja.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije