Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČAROBNO

VIDEO Zimska idila na Plitvicama: Već jučer je bilo puno posjetitelja, danas se očekuje još više

Frane Šarić
10.01.2021.
u 12:06

Mnoštvo posjetitelja pohrlilo je uživati u bijeloj bajci

Nacionalni park Plitvička jezera danas je postao prava bijela bajka. Snijeg pada još od jučer kada je, kako doznajemo, bilo oko 750 posjetitelja. S obzirom na ljepotu prirode i bjelinu koju daje gust snijeg koji pada, očekuje se još veći broj posjetitelja tijekom današnjeg dana.

Ugodno osoblje nacionalnog parka nam je reklo da dosta posjetitelja koristi i brod u obilasku unatoč hladnoći i temperaturama ispod -5. Snijeg pojačava te se očekuje da će biti još gušći tijekom dana, tako da svi koji dođu zasigurno neće pogriješiti. 

>> VIDEO Zimska idila na Plitvicama

 

 

Ključne riječi

Komentara 4

MO
montello
19:26 10.01.2021.

zima j itako treba biti

ST
Stipan
16:58 10.01.2021.

Samo dolazite i širite coronu.

DU
Deleted user
15:25 10.01.2021.

očito narod nezna kud s parama koje nije zaradio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije