Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAŠNO!

VIDEO Ulovljen na kameri: Obukao se u haljinu i stavio periku kako bi lakše napao žene

Foto: Screenshot
07.07.2020.
u 14:07

Brown je otprije poznat policiji te se nalazi u registru seksualnih predatora.

Mark Brown (30) odjeven u crnu haljinu i periku duge srebrne kose ulovljen je na kameri kako izletava iz svojeg stana kako bi napao tinejdžericu koja je u tom trenutku joggirala ispred njegova doma.

Brown je otprije poznat policiji te se nalazi u registru seksualnih predatora. Napad se dogodio u rujnu 2019. godine, a snimka koja pokazuje strašan opseg zločina koji je počinio prikazana je na njegovom suđenju u Londonu.

Istraga je pokazala da je Brown, odjeven u haljinu i kožnatu jaknu, zapazio žrtvu i izletio iz stana dok je periku stavio na sebe dok je trčao da dostigne djevojku koju je odlučio napasti.

Djevojka nije ni znala da je netko prati sve dok je nije napao i silovao. Policiji je kazala kako je vidjela da njezin napadač ima dugu, srebrnu kosu. Detektivi su tijekom istrage pronašli snimku na kojoj se vidi kako Brown izletava iz stana i prati djevojku. Upravo to je bio jedan od glavnih dokaza na suđenju, prenosi Daily Mail.

- Brown je opasan seksualni predator i zadovoljan sam što je porota povjerovala dokazima koje smo pronašli protiv njega - izjavio je detektiv Giash Uddin i dodao: - Brown je bio u zasjedi prerušen i čekao spreman da napadne.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije